≡ Menu

Att kunna njuta

Att kunna njuta är en gåva.

Att kunna njuta är en gåva.

Att kunna njuta. Det är något som min mamma värderat högt och lärt mig ända sedan barnsben. Att uppmärksamma det som finns runt omkring och ta vara på det. Hon har visat mig det lilla. Om det så är regnets droppar, vitsippan som slår ut eller lövens dans på träden så har det alltid funnits med i mitt liv. Den där fingertoppskänslan för det som finns runt mig.

Är den då inlärd eller är det bara så att jag har fötts med en speciell gåva att kunna njuta så där vansinnigt mycket som jag ofta gör.

I vuxen ålder har jag förstått att min förmåga har handlat om mina personlighetsdrag. I expressen skriver de nu om förmågan att kunna njuta extra mycket. Läs mer, här.  Jag har den förmågan att kunna det och är djupt tacksam för det.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment


Hit Counter provided by laptop reviews