≡ Menu

Din livsväg

Personlig utveckling sker på bästa sätt när du vet vart du ska rikta ditt fokus. När du tar fram din livsmening skapar du ett fokus och också en inriktning i ditt liv. Du klargör din väg och investerar i en fördjupad självkänsla. För när du är förvissad om att du har en livsmening kan du tydligare känna ditt självvärde och känslan för dig själv växer. Det ger dig vilja och styrka att vandra din väg. Livsmeningen kan även fungera som en inre fyr som guidar dig att ta ”rätt” beslut mitt i vardagen.

Bakgrund:

Med framgång har vi tagit fram minst 200 meningar under de senaste åren. Den metod som används är enkel och bygger på forskningen om autentiskt ledarskap (USA). Livsmeningar har tagits fram både i privat, offentlig och ideell verksamhet, på personlig vägledning eller som möten på kvällstid eller helg utanför jobbet. Välj hur du vill ta fram din livsmening och/eller staka ut din livsväg. Det finns tre olika sätt;

1. Personlig vägledning med kartläggning och livsplan. 2-3 timmar.

Erbjuds just nu på Gotland. Är ni flera som är intresserade kommer jag till er.

2. Min livsväg tillsammans med vänner eller kollegor.

Föredrag, reflektion och samtal. 3-4 timmar. Max 8 personer. Följs med fördel upp med en personlig vägledning dagen efter. 

3. E-kurs ”Min livsväg” för enskild reflektion, kartläggning och livsplan. Inklusive 1 timme telefon vägledning. Skicka en intresseanmälan till therese(at)authentic.se så får du den i din inkorg.

 

Varför vill jag bidra till att fler människor hittar sin väg?

Jag har sett effekten hos de människor som gjort en kartläggning, tagit fram sin livsmening och hittat sin väg. Det händer något med deras självkänsla. När livsmeningen mejslas fram blir de mer och mer upprymda. De växer och tror på sig själva. Deras inre styrka kommer fram, de växer och får ett ökat självvärde. Så att ta fram sin livsmening är en verklig investering i fördjupad självkänsla. När människor utforskar vem de är och vart de är på väg och ur det får kraft att vandra sin väg ger det mig inspiration att fortsätta.

Varmt välkommen att göra en kartläggning och livsplan med mig!

Kontakta mig på; therese(at)authentic.se

 


Hit Counter provided by laptop reviews